TABEL CDL-uri
pentru anul școlar 2024-2025
Nr. crt.
Domeniul de pregătire
Calificarea profesională
Clasa
Titlul CDL-ului
Tipul CDL-ului
Nr. ore (ore/an)
1
Resurse naturale şi protecţia mediului/ Industrie alimentară
Pregătire de bază / Industrie alimentară
a IX-a
Protecţie şi siguranţă în industria alimentară
Aprofundare
90 instruire practică
2
Învăţământ profesional Industrie alimentară
Brutar-patiser-preparator produse făinoase
Protecţie şi siguranţă în brutării şi patiserii
150 instruire practică
3
Turism şi alimentaţie
Pregătire de bază / Turism și alimentație /
Tehnician în gastronomie
Prelucrarea primară şi termică a alimentelor în unităţile de alimentaţie publică
4
a X-a
Prelucrarea materiilor prime din industria alimentară
5
270 instruire practică
6
Pregătire de bază/Turism și alimentație/Tehnician în gastronomie
Servirea consumatorilor la standarde europene
7
Tehnician analize produse alimentare
a XI-a
Managementul de proiect
Rezultate ale învăţării suplimentare
66 teorie
8
Tehnician în industria alimentară
Materii prime şi auxiliare în industria de morărit-panificaţie şi fermentativă
9
Tehnician în prelucrarea produselor de origine animală
XI-a
Tehnologii specifice de obținere a sortimentelor de brânzeturi
Extindere
10
Tehnician în morărit, panificaţie şi produse făinoase
Utilaje în industria morăritului
11
Brutăria, artă și pasiune
300 instruire practică
12
Preparator produse din carne și pește
Obțínerea produselor din carne și pește
13
Tradiție și inovație în arta culinară
14
a XII-a
Verificarea calității produselor alimentare
56 teorie
15
Siguranța alimentelor
16
Preparate culinare în industria cărnii
17
Proiectul – de la teorie la practică
18
Tehnician în industria alimentară fermentativă şi în prelucrarea legumelor şi fructelor
Siguranța alimentară a băuturilor și a conservelor din legume și fructe
19
a XII-a, liceu seral
Materii prime şi auxiliare în industria alimentară
132
teorie
20
Meniuri pentru diete și evenimente speciale
21
a XIII-a, liceu seral
Pași în elaborarea proiectului
108 teorie